Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Προς Θεσσαλονικείς νζ΄ (+οε΄) επιστολή φαύλου

Αδελφοί
Το του Ξηροχριστοδούλου ζήτημα απασχολεί κάθε πικραμένο ή μη, μονοπωλώντας τας κοινωνικο-πολιτικάς γνωματεύσεις των ημερών. Άπαντες οικουρούν πριν πέσει το σκότος, ενώ οι πιο ενημερωμένοι δεν εξέρχονται ούτε τας ημέρας, ενθυμούμενοι ότι τα πλείονα «κτυπήματα» ενόπλων οργανώσεων έγιναν εις το ημερήσιον φως… Μνημόνιο, χαράτσια, ξήλωμα κεκτημένων και γενικόν κοινωνικό τσάκισμα, δεν αποτελούν πλέον απειλή. Άπαντες τρέμουν τον Χριστόδουλο! Ακόμη και τα fashion victims, άτινα εξορκίζουν τον τρόμο των, βάλλοντας κατά των ενδυματολογικών και κομμωτικών του προτιμήσεων…
Εκ της τοπιογραφίας δεν ημπορούσε να λείψει ο Θεόδωρος Πάγκαλος, εκ των χειλέων του οποίου επικρέμεται η ελληνική κοινωνία. Ομού μεθ’ αυτών του Byron βέβαια, όστις παραδόξως δεν σκάρωσε λεξιπλαστική λυρική αναφορά εις το συμβάν. Ο monsieur Πάγκαλος ετάχθη με την ομάδα «πνεύμα και ηθική» του μακαρίτου Βασιλείου Αυλωνίτου, ζητώντας «να πέσουν κεφάλια», χαρακτήρισε «ηλίθια και αδιανόητη» την επιστολή Χριστόδουλου, σημείωσε ότι «υπάρχουν κι άλλοι επαναστάτες που βάφουν τα μαλλιά τους» και –αφού ησχολήθη με μαλλιά και τρίχες εν γένει- έκανε εν λούσιμο και εις Φραγκίσκο Ραγκούση (παρά την αποδράμουσα τριχοφυΐα του τελευταίου).
«Αν το καταφύγιο του ανθρώπου είναι η κοινωνία, του βλάκα είναι η ομάδα, η συσπείρωση με άλλους βλάκες» (Διονύσης Χαριτόπουλος – «Εγχειρίδιο βλακείας»).
Εις Παρισίους θα υπάγει η Αφροδίτη, η ευειδής των αισθησιακών φωτογραφίσεων προς τέρψη των σεξουαλικά υποσιτιζόμενων θυμάτων της γενικής κρίσεως. Ο λόγος; Το ενδεχόμενο κυβερνήσεως ΣυΡιζΑ! Η βαθύτατα θρησκευομένη («Θεός φυλάξοι» ανέκραξε ενώπιον ενός τέτοιου εφιαλτικού ενδεχομένου) πρωθιέρεια, θα συστήσει το ιδικόν της αντάρτικο. Σχετικό βιντεάκι δεν εδόθη ακόμη εις κυκλοφορία, καθώς ο χειμών αντενδείκνυται δια γδύσιμο. Ωστόσο προανήγγειλε ότι «θα κάνει αγώνες στο Παρίσι για να πέσει η χούντα της αριστεράς». Όμως, μην ανησυχείτε: «Δεν θα φύγω τώρα, δίνω μια μάχη» δήλωσε, στέλνοντας την καρδιά μας οπίσω εις την θέση όπου βρίσκεται εις κάθε άντρα…
"Φιλμ νουάρ" - Θεσσαλονίκη

6 σχόλια:

chrismos είπε...

Για κ.Αφροδίτη Αλ Σάλιαγκ:
Έβγαινες πρωτοσέλιδη γυμνή και μεθυσμένη
γιατί με γυμνοσάλιαγκες είχες λογαριασμούς.
Του Μπένι τις παπάριες τραύλιζες σαλε(χ)μένη
μιας κουστωδίας μαθήτρια με λαμογιών χρησμούς.

Τι ζήλεψες τι τα ‘'θελες τα ένδοξα Παρίσια;
έτσι κι αλλιώς σαβούρα βιβρ και πίπες γαλλικές
μεσ' στη μπουζού "αντίσταση" θα κάνεις με γαμίσια
και παραισθήσεις που θα ζεις μέσα στις φυλακές.

Ανώνυμος είπε...

Έλα Σαλεχ στον τόπο σου!

theogrocer είπε...

Chrismos
Τέλη κακά (τι τέτοιες!) είναι πουά να ρωτιούνται γιατί ίππο-βαθμοί ζουν τις γυναίκες...
Solo
Τι είπεν εις εσέ;

chrismos είπε...

Τεό, κλέβω τη σειρά τους όλο (Γιαννάτου) απονείμω εύσημα για το ευφυές, λακωνικό και συνάμα πολυσήμαντο σχόλιο!
α) Χρησιμοποιεί το επίθετό της, τηρώντας τις απαραίτητες από στάσεις ass-φαλλοί-ass.
β) Με τη μπρος φώνηση είπεν εις ΕΤΕ τιμόνι ιδιότητα που δικαιώνει την ύπαρξή της, και
γ) Απλά, την καλεί να γυρίσει πίσω στη χώρα της!
Δεν ξέρω και αν -παράλληλα- την καλεί να γυρίσει ..."πίσω"

(τελικά είμαστε σεξιστικά γουρούνια.
Πρόσω χυμοί μας κρεμάσουνε κουδούνια...)

Ανώνυμος είπε...

ε όχι και σε ξυστικά γουρούνια!

theogrocer είπε...

Φ. λιμού, μύδια φωνείτε. Για σεξ ή stick eye; 'Οχι. Χείλια δες! Και τα σχετικά ass, Μάτα. Να ένα που lay για "το "για πι", το pill ω φόροι Tommie's tree: Top last auto pass up or tea, up oh teen car "DIAS" ou more tea? Που 'μαι trash το αν tree λύκοι με βρυσιές".
ΚΕΠ όσα άλλα.
Θωμαή says pitty!
Να μας πάρεις. Μα κρύα; Να μας σπας τάπερ, α Μαίρη.
Τις δίκαιος ην; Εις ύλη εννοείται.