Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Προς Θεσσαλονικείς ξγ΄ (+οε΄) επιστολή φαύλου

Αδελφοί
Πολλοί θα ανέμενον να ασχοληθούμε με τις εκλογές (εκ law yes) και τη γενικευμένη μαλακή α΄ των καιρών. Ημείς όμως εγγράφομε τας εκλογάς όπου δει και παραθέτομε δύο αλιεύματα δι’ υμάς. Ίσως βεβαίως τούτο να είναι και χειρότερον, ίσως μεταξύ των δύο να προτιμούσατε την ενασχόλησίν μας με τας εκλογάς, αλλά δεν βαριέστε…
Αλίευμα πρώτο, που αντιγράφουμε από κεντρικά μέσα εξημέρωσης: “Δηλώνοντας ότι θα ψηφίσει Νέα Δημοκρατία ή «Ποτάμι», ο Θεόδωρος Πάγκαλος ξαναχτύπησε με χυδαίους χαρακτηρισμούς στο «Βήμα FM». Χαρακτήρισε ως «νούμερο» το ιστορικό στέλεχος της αριστεράς και υποψήφιο ευρωβουλευτή Μανώλη Γλέζο, λέγοντας συγκεκριμένα πως «δε μπορεί τον άλλον που είναι «νούμερο», που δε μπορεί να μπει στο αεροπλάνο και να τον βάζουμε επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου. Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Θεόδωρος Πάγκαλος κατηγόρησε την υποψήφια για την Περιφέρεια Ρένα Δούρου ότι παραβιάζει «κτηνωδώς» τις διατάξεις της προεκλογικής εκστρατείας κολλώντας παντού αφίσες με «τη βρωμερή της φάτσα». «Θέλω να ολοκληρωθεί η εκστρατεία της κ. Δούρου. Να δούμε ολόσωμη φωτογραφία με μπικίνι. Να δούμε τι ψηφίζουμε. Όλα τα κορμιά στην πίστα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πάγκαλος”.
Ως δεύτερο αλίευμα έρχεται εν «μεμονωμένο περιστατικό». Αντιγράφομε ένια ενδιαφέροντα τμήματα του ρεπορτάζ: «Στα χέρια των ανδρών του οργανωμένου εγκλήματος έπεσε αστυνομικός της Κρατικής Ασφάλειας, ο οποίος όπως διαπιστώθηκε, προωθούσε στην πορνεία μέσω διαδικτύου τη… σύζυγό του, μία φίλη της και ακόμη μία γυναίκα (…) Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν αφενός ότι ο σωματέμπορος ήταν συνάδελφός τους και αφετέρου πως η γυναίκα που είχαν πιάσει να εκδίδεται δεν ήταν άλλη από τη... σύζυγό του! Πάντως, πρέπει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο αστυνομικός κατά το παρελθόν υπηρετούσε στον ευρύτερο κύκλο ομάδας αστυνομικών που μεριμνούσε για την ασφάλεια του πρώην υπουργού Δημόσιας Τάξης Βύρωνα Πολύδωρα».
Τρίζουν οι ακρογωνιαίοι λίθοι του πραιτορίου, αλλά μην ανησυχείτε. Πάει, πέρασε ήδη.
«Φιλμ νουάρ» - Θεσσαλονίκη

4 σχόλια:

chrismos είπε...

Το γιατί μέχρι τώρα δεν βρέθηκε ένας κάτοικος Ελευσίνας που να επι..χοιρήσει με ακρίβεια το χτύπημα του γουρουνιού στο "δόξα πατρί" (σημείο στο κέντρο του μετώπου, πάνω από τα φρύδια), παραμένει ένα από τα ανερμήνευτα Ελευσίνια μυστήρια.

theogrocer είπε...

Χαχαχα.
Άμα περι Μένης να συμβεί, ζήσε μαϊμού...

chrismos είπε...

Σωστό κι αυτό, μα δε με πλημμύρισαν τυφλές ελπίδες από κείνο το σχόλιο που είδες.
Από την άλλη ξερη σκαλα πόση ανημπόρια ή η ατολμία τι σ' όχθη smash, δ' έμποροι (να Άννας στήλη) τη λεβέντικη δράση κάποιων· έστω λίγων.
Σα φτούσα να φέρομαι.
Κι άλλο ΣτΕ, Τόττη είμαι γέρος (κι εχέστης...), δες η Μένη πόσα πέμπω Λωτ είν' αξία (τι schön!) οπλίσαν τις στασεις, Austin ανω ταιρι μορφή τάξει kiss πάλι..σσσς.

(Τ' αγραφο, Γιάννα, Σπύρο. Κι έχω κάννη κανόναν ας παίρνω παντού. Και σταγών η μαμα καις ταγο να 'χω ράφια, αν μένω εις...)

Καλών οι Ούννοι!

theogrocer είπε...

Μύθοι μόνοι σα φουξ, Έρη. Σώτη σ' εννοώ. Είσαι κάλος σπορέα, στο φανερό νιοί. Πλούσια σπορ άσου.
Η λίστα της συγκομιδής είναι που 'μαι λίπη...