Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

(από το kourdistoportocali.com με αναδημοσίευση στο press-gr.blogspot.com)
Δουλειά της Αστυνομίας είναι να οδηγεί στη Δικαιοσύνη τους "εκτός νόμου". Δεν είναι δουλειά της να διαπομπεύει τους συλληφθέντες. Τις τελευταίες μέρες παρακολουθούμε την κομπλεξική εξουσία να περιφέρει τα σκάλπ των συλληφθέντων στις λεωφόρους της δημοσιότητας, σε αγαστή συνεργασία με τους καλοπληρωμένους υπαλλήλους της -μπατσοσυντάκτες. Η διαδρομή των περισσότερων μπατσοσυντακτών είναι παρόμοια μ εκείνη των αστυνομικών. Βλαχαδερά οι μεν και οι δε, που εγκαταλείπουν τα χωριά τους για να υπηρετήσουν την εξουσία. Ακούστε την εκφορά του λόγου των μπατσοσυντακτών-ανδρών και γυναικών- και θ αντιληφθείτε το προφανές. Αυτά τα βλαχαδερά που είναι ανα πάσα στιγμή έτοιμα να χαφιεδίσουν και την μάνα τους, χρησιμοποιεί η ατιμασμένη, απο τον Χριστοφοράκο, τον Καραβέλα και τους νταβατζήδες της διαπλοκής, εξουσία, για να σκυλεύσει πάνω στη προσωπική ζωή των συλληφθέντων. Με απίστευτη χυδαιότητα το γελοίο παρακράτος που συνόδεψε στο Αεροδρόμιο τον Χριστοφοράκο και τον Καράβελα- οι οποίοι λάδωναν την ξιπασμένη προσωπικότητα υπουργών και πισωγλέντηδων πρωθυπουργών-πανηγυρίζει την σύλληψη των σημαδεμένων χαρτιών της ελάσσονος τρομοκρατίας, μια και η απόλυτη τρομοκρατία εκπορεύεται από την ίδια την ξιπασμένη εξουσία, την πεσμένη στα 4 πόρνη της μίζας εμπόρων όπλων και πάσης φύσεως νταβατζήδων που διαπλέκονται με το δημόσιο.
Πανηγυρίζει η ξιπασμένη εξουσία τη στιγμή που βρίσκεται σε εξέλιξη η Εξεταστική για τις μίζες της Siemens-μια παρωδία που θα παραδώσει πάλλευκα τα λαμόγια στη κοινή γνώμη.
Πανηγυρίζει η ξιπασμένη διαχρονικά εξουσία που έφτασε τη χώρα μας στο έσχατο σημείο της ζητιανιάς και του χλευασμού της παγκόσμιας κοινής γνώμης.
Πανηγυρίζει η ξιπασμένη εξουσία της ατιμωρησίας της διαπλοκής και περιφέρει τα σκάλπ των συλληφθέντων από κανάλι σε κανάλι, ιδιοκτησίας των ανυπόληπτων καναλαρχών, ενώ είναι η ίδια εξουσία η οποία δολοφονεί ομαδικά τις ζωές εκατομμυρίων πολιτών ετούτης αλλά και των γενεών που θ ακολουθήσουν, οδηγώντας τους στην ανέχεια, την ανεργία, την εξαθλίωση, το ΔΝΤ.
Δεν συμφωνούμε με την επιλογή των τρομοκρατών μικρής κλίμακας, να σκοτώνουν αστυνομικούς. Εάν ήταν αρχιδάτοι τρομοκράτες θα έπρεπε να φυτεύουν κουμπότρυπες στα σεσημασμένα μεγαλοτσογλάνια της διαπλοκής: Επιχειρηματίες, πολιτικούς και δημοσιογράφους. Από την άλλη, η άνανδρη και ξιπασμένη εξουσία φέρεται αλόγιστα με το να περιφέρει το σκάλπ των συλληφθέντων αλαλάζοντας την επιτυχία της. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη χυδαιότητα από το να δίνεις εσύ, το επίσημο κράτος, τη προσωπική ζωή-τα σπίτια τους, την οικογένειά τους κλπ-των συλληφθέντων βορά στ αμόρφωτα κοράκια -μπατσοσυντάκτες, οι οποίοι εάν σεβόντουσαν τον εαυτό τους, δεν θα γινόντουσαν ποταπά σκουλήκια αμέτρητες φορές.
Με θλίψη παρακολουθούμε την επιστροφή του ανυπόληπτου ΠΑΣΟΚ στην εξουσία. Του ΠΑΣΟΚ που παίζει δίχως αντίπαλο μια και η χαζοΝΔ είναι ανύπαρκτη και για πιτσικουλιές: Ενα μωσαϊκό κραυγών που παραπέμπει σε φοιτητικό αμφιθέατρο με τα σεσημασμένα στελέχη να βρίσκονται στη πρώτη γραμμή.
Ρωτάω τον πρωθυπουργό της χώρας, γιατί θα πρέπει τα ΜΜΕ να έχουν τη δυνατότητα εισβολής στα σπίτια -ακόμη και γιάφκες-των συλληφθέντων.
Ρωτάω τον (κοσμοπολίτη) πρωθυπουργό της χώρας, εάν αυτή η εικόνα της Ελλάδας του ταιριάζει.
Ρωτάω τον πρωθυπουργό της χώρας, εάν είναι πολιτισμός η Αστυνομία σε συνεργασία με τα βλαχαδερά μπατσοσυντάκτες, να μετατρέπει σε τηλεοπτικές εικόνες τις προσωπικές ζωές των συλληφθέντων, οι οποίοι δεν έχουν καταδικασθεί. Εάν -λέμε εάν- κάποιος από τους συλληφθέντες αποδειχθεί αθώος, ποιος θα του δώσει πίσω τη ζωή του, κε πρωθυπουργέ μας.
Ρωτάω τον πρωθυπουργό της χώρας εάν διαθέτει την αξιοπρέπεια να συλλάβει τον Χριστοφοράκο και τον Καραβέλα -που γράφουν στ’ αρχίδια τους τούς λαδωμένους υπουργούς και τους πρωθυπουργούς- και να τους περιφέρει στη πλατεία Συντάγματος. Εάν δεν διαθέτει την αξιοπρέπεια να πράξει τ’ αυτονόητα που υποσχέθηκε προεκλογικά και αντ’ αυτού μας περιφέρει την μπαντάνα της Παν. Ρούπα, θα διαπιστώσει σύντομα πόσο μόνος είναι, τόσο ο ίδιος όσο και οι υπουργοί του σ’ αυτό το έργο. Πολύ σύντομα η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ θα υποστεί τη μεγαλύτερη απαξίωση στα μάτια των Ελλήνων πολιτών. Απαξίωση που όμοιά της δεν θα έχει γνωρίσει ο τόπος. Όσο για τους μπατσοσυντάκτες και τα μεγαλοτσογλάνια της τηλεόρασης και του διαδικτύου, ας περιμένουν να υποστούν τον ίδιο βίαιο χλευασμό.

Πάρις (όχι ο Κασιδόκωστας) Δένδιας

6 σχόλια:

chrismos είπε...

Πράγματι, στις επόμενες εκλογές οι έλληνες πολίτες θα απαξιώσουν την κυβέρνηση της πράσινης γλίτσας με τρόπο που όμοιό της δεν θα έχει γνωρίσει ο τόπος: Θα υπερψηφίσουν τη γαλάζια γλίτσα! Επαληθεύοντας για άλλη μια φορά τον Λένιν για τη σοφή πρόβλεψη των αστών να διαθέτουν πάντοτε δύο αστικά υπηρετικά κόμματα, που το ένα θα απορροφά την οργή του πόπολου και το άλλο θα εμφανίζεται ως μεσσίας σε μια αέναη ενναλαγή.
Επομένως το άγχος της αστικής τάξης δεν είναι η απαξίωση του ΠΑΣΟΚ, αλλά αυτό που εκφράζει δια στόματος μεγαλοτσογλανίου μπατσοσυντάκτη Πρώτου-εν-εντέροις:
"Σημασία έχει να βρεθούν οι γιάφκες με τα όπλα. Διότι μπορεί να μαζέψαμε 5-6, αλλά θα βγούν άλλοι 10 και πυροβολώντας θα μας πουν "εδώ είμαστε!".
Τελικά τα δελτία ειδήσεων δεν είναι και τόσο άχρηστα...

theogrocer είπε...

Συγνώμη, αλλά είχα πάει να ξεράσω. Και πάλι θα πάω...
Κι αν ξανά Άννα ferries άλλο τέτοιο όνομα που έχει-σ-χέση, ίσως ξαναπάω...
Καλή λευτεριά

chrismos είπε...

Είσαι αχ, άριστος! Θα περίμενα Τούλα,χύστον, να 'μαι, εύχαρις στύσης, που αναφέρω μένος σε κάποιο όνομα (που έχειςχέση με τα εμέσματα), απαλλάσσεσαι από έξοδα φάρμα Κούγια την Άννα κουφή σίτου στομάχου...
Αλλά ok. Δεν ξαναλέω περί Πρωκτοίς&εντέροις και φάρμακα της PROCTER&BUBBLE, Hellas.
Απλά εμεταφέρω το μήνυμα της σημερινής ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑΣ:

"Είναι άδικο να κατηγορούνται
δημοσιογράφοι ότι δήθεν
έχουν ενσωματωθεί στην ΕΛ.ΑΣ.

Για να "ενσωματωθείς" σε κάτι
πρέπει να έχεις υπάρξει
χωριστά απ' αυτό."

theogrocer είπε...

Μίμε κάνεις Νάξε ράσο πάλη!
F T χώσε στήλες το αντίδοτο στη σχιζοφρένεια: Ελληνοφρένεια!
Αλήθεια, εκείνη η Διεθνής Αμνησία τι κάνει; Καλά είναι;

chrismos είπε...

Χαλάει, ναι η αμνησία...
Ήταν λίγο Σινά χωμένη, α λαέ βάλε Γάζα σημίτη της που μάτωσε και Σταμάτη σε τόση να 'χει.
...αααααψψψψούυυ! (κώλοι σα κι εγώ...
κώλοι σαν κυάλι, γάμοι set Α΄, παπα Χρόνη, που Γη νικά με εύ ζώνη...)

theogrocer είπε...

Μούφα! Νερώθηκε κάθετη μετά λε-γκόμενά σου.
Θα 'σαι ρωτούσα ΚΕΠ Έρη "Γιατρών Χωρίς Τσίνορα", αλλά ας Στόκα λύται Ρα.
Καλώ άπω γεύμα