Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Η εθνικότητα του εργάτη δεν είναι σερβική, αλβανική ή ελληνική, αλλά είναι η εργασία, η ελεύθερη σκλαβιά, το παζάρεμα του εαυτού του. Η κυβέρνησή του δεν είναι ούτε σερβική ούτε αλβανική ή ελληνική, είναι το κεφάλαιο. Ο αέρας της πατρίδας του δεν είναι ούτε σερβικός ούτε αλβανικός ούτε ελληνικός, είναι η μολυσμένη ατμόσφαιρα του κοινωνικού εργοστασίου. Το έδαφος που του ανήκει δεν είναι ούτε σερβικό ούτε αλβανικό ούτε ελληνικό. Βρίσκεται μερικά μέτρα κάτω από τη γη.
Karl Marx - "Η αυταπάτη της εθνικής οικονομίας"

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"Toύτ η γης με τα χορτάρια
κρύβει νιούς και παλληκάρια"

Τα blogs δεν είναι ούτε Σερβικά, ούτε Αλβανικά , ούτε Ελληνικά. Ανήκουν στην wordpress, στην google κλπ. και που άμα γουστάρουν στα κλείνουν κιόλας
(έχουν αυξηθεί πολύ τελευταίως τέτοια κρούσματα)

theogrocer είπε...

Και η Ελλάδα δεν είναι ούτε χώρα ούτε χωρατό. Ανήκει στο ΝΑΤΟ, στην ΕΕ, στο ΔΝΤ, στον διεθνοποιημένο καπιταλισμό και στα κοράκια του χρηματιστικού κεφαλαίου.
Που άμα γουστάρουν την κάνουν φυτώριο σκλάβων...

chrismos είπε...

Οι στατιστικές (στη στάχτη τις καις, οστα χτίστη καις) ΗΠΑάρχουν για να μετράνε κόκκαλα εργατών, δειλά δει για παρά δείγμα:
Για τα πόσα-οστά των εργατών, η φΕλλινική πΕνθνική Σταυτιστική Υπηρεσία ή πήρε CIA (ω στενά οι πυρετοί της CIA) ή πήρε AGB ή πήρε KGB ή πήρε MRB υπηρετείς man αστής τόμου Ν, για να μπορεί να αποδείξει οτιδήποτε. (Α'κώμα και την αλήτεια...)

Sklav Marche - "Η αυταρπάχτη της πΕνθνικής λυκονομίας"

theogrocer είπε...

Δεν έχεις δίκιο, τι λες; Δεν έχεις δει κιοτή λες;
Οι σκατιστικολόγοι είναι επιστήμονες (επί - στήμονες: αυτοί που κάθονται πάνω στα στημόνια και εξυφαίνουν τον διάκοσμο των κράτη κον Kol ω Χανίων).
Ώμος, ίσως κενά χύσε να δίκιο, για της man αστής τόμου Ν (Ν: Νενέκος).