Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Προς Θεσσαλονικείς λδ΄ επιστολή φαύλου
Αδελφοί
Αρκετοί εξ υμών πιθανόν να πιστέψατε ότι το παρελθόν Σάββατο ήρχισεν η επανάστασις, με χορηγούς τους δήμους, τους κρατικούς φορείς και αυτουργό αυτό τον πιστεύοντα στο κράτος και χαμένο κατά κράτος συρφετό. Είναι κάτι απολύτως κατανοητό: ο θλιβερός κόσμος των ναρκωτικών και οι παρενέργειές του είναι πράγματα γνωστά τοις πάσι, δι’ αυτό και χρόνια τώρα φωνάζουμε να πετάξετε τις τηφλεοράσεις από τα παράθυρα και να ζήσετε ως άνθρωποι. Απεξαρτημένοι, υγιείς, με δική σας κρίση, δική σας λογική, δική σας ζωή.
Πολλοί λοιπόν πείσθηκαν –άλλωστε το να πείσει η τηφλεόραση τον εσμό των θιασωτών της είναι πιο εύκολο από το να ουρήσεις μετά από πέντε μπίρες- και κατέβασαν τους διακόπτες. Τσαλαπατώντας την ευθυκρισία και τη λογική τους και συμμετέχοντες στην «ώρα της γης». Και τώρα, ώρα του ύπνου, σας γράφω γνωρίζοντας πως πλείστοι όσοι θα σπεύσουν να διαμαρτυρηθούν απέναντι στα γραφόμενά μου λέγοντας «μα τι λέει αυτός ο μ@λ@κ@ς;». Η «ώρα της γης» πέρασε, έπεισε πολλούς και τώρα θα πρέπει να πειστούν και γι’ άλλα πράγματα, όπως η κατανάλωση, η ψηφοδοσία, η τηλεθέαση, ο καταλληλότερος για πρωθυπουργός, το καταλληλότερο air condition, conditioner, αφρόλουτρο, αυτοκίνητο, ο εκμοντερνισμός, η αντιμετώπιση της πιτυρίδας κ.α.
Αναδιπλώνομαι λοιπόν κι εγώ για να σας βγάλω από τον κόπο άλλης μιας διαμαρτυρίας –αρκεί η «ώρα της γης»- για να μην σας αποστερώ και τον πολύτιμο τηλεοπτικό χρόνο. Έχετε δίκιο. Η «ώρα της γης» ήταν μια εξαιρετική πρωτοβουλία, σχεδόν επανάσταση, η οποία έγινε υπό την αιγίδα κρατικών φορέων και ΟΤΑ. Εδώ βέβαια μου γεννάται του βραδύνου η απορία: έναντι τίνος επαναστάτησαν, αλλά αυτά δεν έχουν σημασία (αν δεν είναι και προβοκατόρικα ερωτήματα…). Φαντάζομαι λοιπόν με το φτωχό και βραδυφλεγές μυαλό μου, πόσο μεγάλη τιμή περιποιεί η συμμετοχή και υποκίνηση στην κινητοποίηση για το περιβάλλον, από μέρους των δήμων Μαντουδίου, Οινόης, Μεγάρων, Ελευσίνας, Στρατωνίου και τόσων άλλων! Των υποδειγματικά ενδιαφερομένων και ευαίσθητων αυτών δήμων, που αδίκως δεν έχουν ανακηρυχθεί «πράσινα και οικολογικά κοσμήματα του κόσμου»… Τι θαύμα να σβήνεις τα φώτα σου και πιο κει να κάνει το ίδιο και ο Ομέρ Πριόνης, ο κακλαμάνι-μάνι τσιμεντώσας την πρωτεύουσα!
Έχετε δίκιο αδελφοί. Για το περιβάλλον ρε γαμώτο!
("Εξώστης" - Θεσσαλονίκη)

5 σχόλια:

chrismos είπε...

Μην ειρωνεύεσαι!
Μη Nero! Ναί WC!
(Όχι φωτιές στην πόλη. Ναι στο χέσιμο)
Και προς σεξ ε, μισακούς η "ΑΝΤΕΧΩ ΜΕΝ, ΥΠΕΧΩ.ΔΕ" Τίνα Beer Billy.
Διότι:
Κι αν εφτα set το βράδυ
κι ω! έρωτα σαργοί
τ' οπιο βαθύ σκοτάδι
είναι πριν Τίνα βγει


Α, ραφι λαιμου, μύδια κόπτεις τους επαναστάτες που κάνουν διά κοπές.
Η επανάσταση των διακοπτών θ’ αρχίσει από το Διακοφτό.
(στην Α' Γη, αλλά βρακι κοντά...
όπως στα χείλια ωχ τα 'χωσα σηκώσει ένα)

theogrocer είπε...

Χα,χα! Νέα la Torah ή μαστέ στάδιο. Χείλια δες, ε, ντε, κακά! Λαιμού feel ε;
"Τα 'δα κρύα: είναι της σχάρας!
Τα 'δα κρύα: Καίτης Lee piss"
Καίτη sleep εις φύλλα ρακή...

Πάνος Παπαδόπουλος είπε...

Τι σας έφταιξε η Μπιρμπίλω; Αυτή μια απλή υπουργός είναι, ούτε καν βουλευΤίνα.

chrismos είπε...

theo,
Τα κρύα μπιφτέκια της σχάρας και τα κρύα ούρα της Καίτης Lee είναι γι αύρα βίο! Poll ή γελοιο!
(είπα Poll κι αίμα ζει με το "Καίτη sleep εις" theme μυθικα ΚΑΠΗ ουστ! ήχους τους που φωνάζουν σε μπάσταρδους Νάκα-Tour ήσουν:
"...και μουλοιιιιι
και μουλοιιι (διφωνία)
και μουλοιιι (τριφωνία)
και μουλοιιι piss..." (σιφονια)

Πάνο,
αυτό το βρωμ' ωθεί υλικό
κι εμών όπου Toshiba θείο ΓΑΠ,
μπρε πεινάνε με Γάλλο Αρχ. ήδη!

theogrocer είπε...

Θυμάται Εκείνος:
"Όταν πηγαίναμε μαζί για βάρη
με κοπανούσες στο ντουβάρι
κι όταν μου χούφτωνες το pas Paris
μου 'λεγες σα Γ.Α.Π. "ω"!"
Λέει εκείνη:
"Όμως τώρα Γ.Α.Π.η μου περάσαν χρόνια
είμαι στης εξουσίας τα κοθώνια
και σαν μας πάρουνε με κοτρόνια
θα σου λέω σα Γ.Α.Π. "ω"...