Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Προς Θεσσαλονικείς λζ΄ επιστολή φαύλου
Αδελφοί
Διέκοψε τον συρμό των σκέψεών μου που οδεύει σφραγισμένος για το πέρασμα της Κασσάνδρας, το τηλεφώνημα του αρχισυντάκτου: «Στείλε ένα γράμμα, μια συλλαβή, αν έχεις το θεό σου» τραγούδησε δίκην Θαλασσινού, ενώ ευρισκόμουν πλησίον ολοκληρώσεως του επίτομου έργου «λήθη, λίθοι και ηλίθιοι», που με ταξί άλλων αναφέρεται σε μια διαλυμένη, άβουλη βουλή που βουλιάζει στη βουλιμία. Η προ Άννα κριτική πάει στον Καϊάφα κι ενταφιάζεται εις τόπο χλοερό, εις τόπο αναψύξεως. Παρόλα αυτά όμως, οι θεσμοί (θες μη) δέον να στηρίζονται, ειδάλλως φθάνουμε εις θλιβεράς διαπιστώσεις, όπως αύτη ενός εκ των τρισχιλίων και πεντήκοντα Πατρινών κυβερνώντων από συστάσεως του νεοελληνικού μορφώματος που αποκαλείται χαριτοβρύτως και κράτος: «Κακοποίηση της δημοκρατίας» διέγνωσε άλλοτε πρόεδρος, κάτι που προφανώς άρχισε να συμβαίνει μετά την αποχώρησή του… Μην ανησυχείτε monsieur, όλα θα φτιάξουν αν και όταν ξυπνήσει ο δήμος και γίνει δείμος. Προς το παρόν -ας μη κρυβόμαστε- δεν παύει ν’ απασχολεί τις γυναίκες το ζήτημα της φορωλογίας: τι φοράει αυτή, τι εκείνη… Ατέλειωτες φορωλογικές συζητήσεις, όπως άλλωστε δεν παύει ν’ απασχολεί τους άντρες η πωλητική, δηλαδή πώς και τι να πουλήσουν ίνα επιβιώσουν.
Το ενδεχόμενο debate προ ευρωεκλογών (εκλογές που αφορούν ευρώ δηλαδή), ανοίγει τον ασκό του Αιόλου δια μια σειρά ακρογωνιαίων λειτουργιών και θεμελιωδών συστατικών της καλύτερης δημοκρατίας που είχαμε ποτέ, ήτις στηρίζεται στη διαφάνεια, στην απόδοση δικαιοσύνης, στην προστασία και ασφάλεια του πολίτη και… παρακαλώ, όχι άλλες μπύρες γι’ απόψε, συνομιλώ με κόσμο. Ευχαριστώ. Λοιπόν, λέγαμε ότι ανοίγει ο ασκός του Εώλου. Διότι συνεπεία τούτων, αίτημα για διενέργεια debate ενόψει εκλογών τους υπέβαλαν ήδη το Σωματείο Καπνοδοχοκαθαριστών «Santa Claus», η Ένωση «Διάλυση», ο Όμιλος Κυριών Φίλων των Φιλοπτώχων και ο Σύλλογος Εθελοντών Άρνησης των Πάντων. Τέλος πάντων. Δυστυχώς δεν πρόλαβαν να υποβάλουν αντίστοιχο αίτημα οι υπερκομματικές και ανεξάρτητες φοιτητικές παρατάξεις, διότι εσχάτως ήταν απασχολημένες με ψηφοθηρία, αποτελέσματα και οργάνωση εκδρομών για Μύκονο, Κούβα, Γένοβα, Μελιγαλά και άλλους (φου)τουριστικούς προορισμούς.
Το άλλο το μάθατε; Κουπόνια για αγορά φορητών υπολογιστών θα διανεμηθούν… του χρόνου στους μαθητές της πρώτης γυμνασίου. Πρόκειται για τα τέκνα εκείνων που πρωτάκουσαν αυτή την εξαγγελία χορήγησης υπολογιστών, όταν ήταν μαθητές και είχαν χαρεί τόσο πολύ τότε…
("Εξώστης" - Θεσσαλονίκη)

8 σχόλια:

Πάνος Παπαδόπουλος είπε...

Μήνα να κατέβεις την Πάτρα σεπαρέ κάλεσα. Εξάλλου το πέρασμα της Κασσάνδρας ωχριά μπροστά στο πέρασμα της Κασσάνδρου.

theogrocer είπε...

Γεια Τίνα, Μίνα. Να κατέβω την Πάτρα; Αφού "τη βγάζω τσάτρα-πάτρα / και μισώ τον Frank Sinatra".
Άλλο cash άνδρα κι εάλω cash Άνδρου. Η δεύτερη έχει και Αλαβάνο, οπότε άλλα βάνω. Έχει και Ομέρ Πριόνη, μάνι-μάνι με τον Κακλαμάνη. Μύξαι γελιέσαι.

chrismos είπε...

Χαχαχαχα...
Ρε συ σ' αιδοίο είστε απ' όλα φσσσσσ!
Χαχαχαχαχαχα!....

boula είπε...

Το πέρας της Κασσάνδρας

http://www.youtube.com/watch?v=kMk6sDTm1wo

theogrocer είπε...

Πωλεί ω ρέω! Καίμε την F καιρία, το πέρας της Κασσάνδρου:
http://farm4.static.flickr.com/3523/3986844456_4a92cac7ba.jpg

boula είπε...

per αστικό !!!!!

theogrocer είπε...

Πέρα στη Κω; Ass φαλλός ενώ είτε top Έρη αστικό:
http://2.bp.blogspot.com/_GwCStqa3P8Y/TN-xtfbRbUI/AAAAAAAAGmA/LfDYGvTwa3w/s1600/7282777.jpg

chrismos είπε...

~theo,
Το αστικό είναι per αστικό stopper αστης Κασσάνδρου κινούμαι(no!) προ stopper(ή αστικό) δίκτυο (ΝΕΤ).

~boula,
kassandranet!
Καυτό mail.
Come