Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

4 σχόλια:

chrismos είπε...

Τώρα πια τον αναγνωρίζουμε.
Για μεγάλα διαστήματα μένει κλεισμένος στη "ντουλάπα" κι έπειτα ξαφνικά σκάει μύτη με κάτι κομματάρες που θέλεις χρόνο για ν' αφομοιώσεις τη βαθιά κρυμμένη ομορφιά τους.
Πολύ δυνατό το βίντεο, Τεό και με γέμισε σκέψεις.
Ο Θανάσης αναζήτησε το πτυελοδοχείο του Ρώσου Μικέλε για να βήξει και να δείξει σε ποιο κρετινισμό οδηγούμαστε και ο βιντεοφτιάχτης βρήκε τη μανιέρα του Μανιέρι για να εκφράσει τα αδιέξοδά του.

ΥΓ. Ας θυμηθούμε ακόμα πως σαν σήμερα μια εκ..τυφλωτική έκρηξη σήμανε την αρχή του τέλους μιας ακμάζουσας νιότης που ισορροπούσε μόνο "επί ξυρού ακμής".
Τώρα εμείς οι "ελεύθεροι κι ωραίοι" τραγουδάμε χαζοβιόλικα τη δική μας τύφλα στον Ολάντ, στην πόλη του ...φωτός (μη χέσω με αγαλλίαση)
Oh Barbie Απρίλιος
είχε ν' αγάλλω
πόλη με Γάλλο πολύ μεγάλο!


theogrocer είπε...

Peak, να νοήματα!
Εγώ απλά ξέρω ότι απόψε έντεκα με δύο δεν υπήρχε άνθρωπος να μη λύσεις! Άριστε, Ρώσοι δεξιός.
Κώστα, Ρίκα, ω λαοί! Ναι, χαμένα...

chrismos είπε...

Εμ βέβαια... Όταν ο νεοέλληνας μικροαστός έχει οργανώσει τη ζωή του στο τρίπτυχο "καναπές, ΤV και πίτσα", πού να βρεις άνθρωπο να κουβεντ...ουπςςς.. ήρθαν οι πίτσες! Γεια. Τα λέμε...

theogrocer είπε...

Εσύ μπορεί να (αυτο)σαρκάζεις, αλλά top ράμμα είναι πολύ βαθύ. Και κρύβει πληγές που ποτέ δεν θα συζητηθούν. Όχι με μένα (χέστηκα πια για κριτής ή τιμητής) μα με τους εαυτούς μας.
Ξέρεις πόσοι τύποι που κουνούσαν το δάχτυλο για τη Βραζιλία και τη μπάλα και έγραφαν πύρινους αφορισμούς στα μέσα (αντι)κυνωνικής δικτύωσης ήταν χθες στις τηλεοράσεις; Πολλοί δε μαζικά, με παρεούλες... "Έγκλημα είναι;" θα μου πεις. Μα δεν θα απαντήσω (όχι τώρα), για να μην υποτιμήσω τη νοημοσύνη κανενός.
Ξέρεις πόσοι αριστερούληδες γκάριζαν σαν ελληναράδες κάφροι; Αριστερούληδες από αυτούς που για να μην μαλώνουν ολημερίς με τις μικροαστικώ τω τρόπω διαλυμένες οικογένειές τους (όπως οι δεξιοί) και τις διαλυμένες φιλίες τους από τις οποίες κράτησαν μόνο τους ομόχνωτους (όπως οι δεξιοί), πηγαίνουν σε πορείες αντί να πάνε στα καφενεία (όπως οι δεξιοί) και συζητάνε όλο τα ίδια σαν σχιζοφρενείς και χωρίς αυτοκριτική (όπως οι δεξιοί), πριν την επόμενη φορά που ξέρουν ότι θα είναι πανομοιότυπη (όπως οι δεξιοί). Κι όλα αυτά πριν πάνε στο σπίτι ξανά για να ξαπλώσουν μπροστά στις τηλεοράσεις (όπως οι δεξιοί) βλέποντας τις ίδιες εκπομπές με τους δεξιούς, πλέοντας με τα ίδια απορρυπαντικά τα μυαλά τους, αναδεικνύοντας σε ζήτημα της ημέρας τι είπε η Τρέμη (όπως οι δεξιοί) και τι σχολίασε ο βουλευτής (όπως οι δεξιοί), απλά δίνοντας διαφορετικές ερμηνείες από αυτούς.
Τυφλή Αρεία! Στα ΜΑΤ, ω αιδώ.