Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Προς Θεσσαλονικείς ζ΄ (+οε΄) επιστολή φαύλου
Αδελφοί
Ως λέγει και μια παλαιά και γνωστή παροιμία, «απ’ τη ζωή ως τον θάνατο είν’ ένα μονοπάτι κι απ’ τον Giorgakis στον Λουκά δυο δάχτυλα και κάτι»… Habemus τσάρο λοιπόν, μετά από άλλη μια μακρά διαδικασία διεθνούς γελοιοποίησης της μπανανίας που ιδρύθηκε, έζησε και πεθαίνει δανειομανής και ένεκεν δανείων. Κάτι που μάλλον –και δυστυχώς- είναι ιστορικά ανεπαρκές για να απαντήσει στα ανεγκέφαλα παράπονα κάποιων «υπερελλήνων» περί αναδέλφου έθνους, ώστε να σωφρονιστούν ή έστω να φράξουν το ανόητο στόμα των. Τη στιγμή μάλιστα που είναι εκείνοι που στηρίζουν πολυποικίλως τέτοιες διαδικασίες και την εν συνόλω γελοιότητα μιας αξίου της μοίρας της χώρας σαλτιμπάγκων.
Anyway, που θα έλεγε και ο… έλληνας πρώην πρωθυπουργός. Το ζήτημα είναι ότι από τον παπα-Αντρέα φτάσαμε στον παπα-Δήμο, παρ’ ότι το ψηφοδοτικό ποίμνιο… άλλα εφρόνησε δια της προ διετίας ετυμηγορίας του. Όμως όόόόόχι, δεν έχουμε καμία συνταγματική εκτροπή (και όχι μόνον εδώ βέβαια…), όλα καλά και παστρικά, αγγελικά κλασμένα… Άλλωστε ουδείς ενοχλείται –πέρα από ανέξοδες μαλακίες αναγραφόμενες εις το διαδίκτυο- καθώς προέχει η εθνική σωτηρία (τουτέστιν «χεστήκαμε και δια τους αλλοεθνείς» που κατοικούν εδώ και πληρώνουν αυτό το υπό κατεδάφιση παρακμιακό και θνησιγενές μπορντέλλο, δια το οποίο πάντα φταίνε οι άλλοι και κυρίως κουτόφραγκοι και παντοειδείς «ξένοι»).
Ήτο πρώτη Νοεμβρίου του 1974 όταν ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών άσκησε ποινική δίωξη εναντίον των Γεώργιου Παπαδόπουλου, Στυλιανού Παττακού, Νικόλαου Μακαρέζου και 62 ακόμη πραξικοπηματιών, για εσχάτη προδοσία. Το ανυπέρβλητο αστείο που απορρέει από τη… φάση, είναι ότι δια πολύ περισσότερα που ξεπερνούν ακόμη και τον ορισμό της εσχάτης προδοσίας, ουδεμία δίωξη έχει ασκηθεί μέχρι στιγμής στις μέρες μας…
Habemus τσάρο! Άντε και σε καλά μεριά…
"Φιλμ νουάρ" - Θεσσαλονίκη

7 σχόλια:

chrismos είπε...

Το Palais Beauté Habemus ΠΑΠ-ΓΑΠ (αντίκα)θ' ίσταται από το νεότευκτο* Ηabemus MAM-MAM
(* νεο-τεύτονας).

Φαύλε, theo!...
Άραγε με τί άλλο θα δηλητηριάσεις τις αθώες μας ψυχούλες...

Ανώνυμος είπε...

Ναι αλλά τώρα οι έλληνες ψυχοφθόροι , θα αποκαταστήσουν τη συνταγματική τάξη , ψηφιζοντας και ξαναστέλνοντας τους ίδιους στη Βουλή.

theogrocer είπε...

Chrismos
Ετσι ή must Ε.Ε. μισοί κομμουνιστές. Γε μάτι δ' ύλη τυριά.
Solo
Απα Τάσε. ΙΕΚ law, yes αυτή τη φορά -αν και όταν γίνουν- θα είναι με Γάλλοι εκ πλήξη! Καν ΕΥΠ (ω μόνη) να δις...

chrismos είπε...

ΕΡΕ (conserve, ok) ούτι που χροιά ζεστές ίσοι κομμουνιστές!...
Σκούρη ας μένω!

theogrocer είπε...

ΕΥΠ αμέ, αλλά όχι το shop όλοι!
(Το "ΕΡΕ conserve, ok ούτι" έγραψε!)

Ανώνυμος είπε...

Όχι πως δίνω μεγάλη βάση στις δημοσκο πίσω, αλλά μια Βάσια λήθειας την έχουν.
Και προς το παρόν, δε βλέπω εκ πλήξεις.

theogrocer είπε...

ΙΕΚ πλήξεις δεν ξεπηδούν από μίζερα και ζωοκτόνα περιβάλλοντα.